Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bit Expert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Site web
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Design si dezvoltare web

Web designul este specialitatea noastra. Suntem foarte atenti la ceea ce facem: atunci cand construim un site nu urmarim numai sa fie pe placul clientului si sa ii satisfaca necesitatile, dar si sa respecte propriile noastre standarde.

Chiar daca tot de ce  ai nevoie este sa “existi” online, noi iti putem oferi mai mult: iti cream un site simplu, de prezentare, dar care sa si arate foarte bine si sa fie profesionist si sa te reprezinte corespunzator in relatiile cu clientii tai.

Daca ai nevoie de o soultie pentru e-commerce, cea oferita de noi si-a dovedit in nenumarate ocazii atuurile: profitabilitate, siguranta, usurinta in folosire, castigand astfel increderea clientilor si a utilizatorilor sai.

In acelasi timp, daca ceea ce cauti este ca siteul tau sa reprezinte obiectul principal al  business-ului tau, sau ai nevoie de o reprezentare deosebita pe internet, iti vom crea un site complet, consistent, care sa incorporeze ultimele tehnologii in domeniu, incluzand php, mysql, ajax, dar care sa nu se abata de la stilul nostru de design:  aerisit, simplu, intuitiv, usor de vizualizat.

In oricare din situatiile anterioare vom sustine cu tarie ideea noastra de a implementa siteul in strategia completa de marketing a companiei sau, de crearea unei asfel de strategii daca aceaste nu exista deja.

Toate acestea par scumpe? Nu ai de ce sa iti faci griji. Majoritatea clientilor ajung la noi prin recoman-dari sau ca urmare a campaniilor de marketing online. Din acest motiv, putem oferi clientiilor nostrii preturi competitive pe piata.
Din Gura in Gura