Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bit Expert
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Marketing Online Seo optimizare google
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Marketing Online

Cand vine vorba de promovarea afacerii tale online, sunt mai multe intrebari pe care le poti avea. Doua din cele mai raspandite pot fi:

* Avand la dispozitie atatea modalitati de promovare online, cum imi pot optimiza bugetul, cheltuind suma potrivita pentru campania corecta?

* Atata timp cat exista milioane de utilizatori de Internet in fiecare zi, cum pot face in asa fel incat cei care acceseaza siteul meu sa poata deveni clienti si sa nu imi cheltui bugetul de marketing pe un trafic care nu se va transforma in ceva profitabil?

Iti putem oferi pachetul ideal de servicii de marketing online, conceput in asa fel incat sa-ti aduca mai multi clienti si sa-ti transforme afacerea intr-una profitabila.

Stim cat de importanti sunt vizitatorii pentru siteul tau. De asemenea, stim ca un site care are doar o forma frumoasa si ii lipseste fondul, nu poate fi eficient. Pentru a face bani cu el, ai nevoie de trafic si nu de orice fel, ci trafic tinta.

Te vei intreba in continuare cum obtine tarfic un site. Mai jos poati gasi o schema care incearca sa ilustreze aces lucru. Se poate observa ca aproximativ 25% dintre vizitatori intra direct pe siteul tau sau de pe linkuri sau bannere de pe alte siteuri vizitate. In schimb, 75% dintre internauti sunt atrasi prin intermediul motoarelor de cautare!

Acest lucru clarifica intr-o oarecare masura importanta afisarii siteului tau printre primele in rezultatele generate de motoarele de cautare. Pentru a afla mai multe despre cum se face optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), nu ezita sa ne contactezi. De asemenea iti putem oferi o strategie profesionala si viabila pentru siteul tau.

Pe langa SEO, exista multe alte metode de promovare pe care le aplicam: inscrierea in motoare de cautare locale sau internationale, plasarea linkurilor catre siteul tau in cele mai importante directoare, siteuri specializate pentru domeniul tau de activitate, forumuri si bloguri de specialitate, campanii pe bannere si poup-uri.

Toate aceste strategii pot fi aplicate cu acelasi succes atat pentru siteul tau actual, cat si pentru un nou site pe care doresti sa il dezvolti. Nu ezita sa ne contactezi, iar noi iti putem oferi consilierea necesara pentru o vizibilitate cat mai buna a siteului tau.
Din Gura in Gura